metin2 pvp serverler

Kullanıcı Yorumları Tüketici Yorumları Müşteri Yorumları Ürün Yorumları

Örnek: kullanıcı yorumları, altın çilek, ttnet gibi..




AVEA Hattı Müşteri Şikayet Bölümü

Kategorisi: Firma Şikayetleri ve Bu Yazı Defa okunmuştur

AVEA Operatörü hakkında düşündügümüzden fazla şikayet gelmiş bulunmaktadır.. Gönül isterdi ki bir Türk firması olan AVEA’nın en az seviyede şikayetlere maruz kalmasını ama herkesi bir hayal kırıklığına uğrattı..

Bu nedenle yeni bir konu açmak zorunda kaldık… Yeni sistemde ortak sorunları bulabilecegiz, daha önceki sorunlara kendimiz çözüm üretebilecegiz ve ortak sorunlar hakkında dilekçe mahkeme gibi çözüm yolları arayacagız. Eğer sizde AveA ile sorun yaşamış iseniz buraya tıklayıp avea yeni şikayet sayfasına gidebilirsiniz.

Diğer şikayetlere bakmak için ise bu linki takip etmelisiniz. Yeni şikayet sayfasına kendinize özel şikayetler oluşturabilir ve daha önce yazılmış şikayetlere cevaplar verebilirsiniz.

şikayet yazmak için tıklayınız

avea şikayet hattı · avea şikayet hattı numarası · avea müşteri hizmetleri şikayet formu · avea şikayet dilekçesi · avea müşteri hizmetleri şikayet kutusu ·

AVEA Hattı Müşteri Şikayet Bölümü için 289 şikayet yada yorum yapılmış

  1. selçuk yılmaz diyor ki:

    yurtta kalıyorum ve burada avea çekmiyo turkcell vodafone çekerken avea çekmiyor. eğer sorun düzelmezse diğer operatörlere geçmeyi düşünüyorum arkadaşlarımda aynı sorundan şikayetçi onlarda geçmeyi düşünüyolar. adres:DEMİRKAPI MEVKİİ NO:74 E-5 KARAYOLU EDİRNE

  2. engin dal diyor ki:

    ya aveya kullanıyorum 2senedir ve bugun avea hatlar cekmiyo arama yok ve 6 hat var avea arama yapmiyo sebeke yok baska hatlarda telsim turksel hatlarimda cekiyo ama avea cekmiyo insanlari bi oyuncak olarakmi gçruyolar beceremiceklerse bi işi biraksinmlar ayipdir kontur yukluyoz bi bakiyoz 20lira
    1 saat sonra tirtiklamaya basliyolar biz enayımıyız bune ya ayip utanın yaziklar olsun size bosuna reklam yapmayin bali paranız kalsinda sebekenizi buyutun az teller ceksin yaziklar olsun size

  3. deniz diyor ki:

    Ben 1 yılı aşkın avea gsm hattı kullandım,daha sonra numaramı bir başka gsm operatörüne(turkcell) taşıdım.Taşıma işleminden 3 gün önce internete bağlanabilen bir cep telefonu aldım.Avea kullanırken 150 dakikası 19 tl.kampanyasındaydım ve bu tarifeye sonradan geçtiğim için taahütlü bir pakette değildim.Avea son fatura tutarı olarak 142.82 tllik bir hesap çıkarmış.fatura ıd:BC2201011000927739.Daha sonra Avea müşteri hizmetlerini defalarca arayıp derdimi anlattım ve son faturamın dökümünü istedim.Her seferinde tamam mailinize şimdi atıyoruz diyip telefonu kapattılar fakat son faturamın dökümünü bir türlü gödermediler.Son gönderdikleri faturanın abartılı bir şekilde kabartıldığını düşünüyorum ve yasal olarak elimden ne geliyorsa yapacağım,sonuna kadarda takipçisi olacağım.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler.saygılarımla..

  4. ahmet ceylan diyor ki:

    aveadan hiç memnun degilim çünkü sunulan hizmet hiç diger oparatörlerin müşteri hizmetleri 7/24 çalışıyor aveanın 8/16 bu nasıl hizmet anlayışı bana söyler misiniz benim ufak sorunumu çözemediniz mesaj attım 3 günden beri bekliyorum 2 gün daha beklicem 3 gün hattımı taşıyorum

  5. selçuk öztürk diyor ki:

    giresun dereli ilçesinde 18/12/2010 gününden beri avea hatları çalışmamaktadır avea müşteri hizmetlerini devamlı olarak aramamıza rağmen 21/12/2010 günü hala ilçede avea hatları çalışmamaktadır. müşteri hizmetleri bugün bize ilçede avea ile ilgili sorunun olmadığını beyan etmiştir.sizin müşteri memmuniyetiniz bu olsa gerek böyle devam edin nasıl hizmet bu illaki diğer operatörlere geçmemizmi gerekiyor. lütfen yetkili bir kişi arasın eğer zahmet olmazsa

  6. banu diyor ki:

    ben hattı mı yenı aldım sım kartı kaydı yapılamadı diyor

  7. ihsan savaş diyor ki:

    ben 4 aydır avea kullanıcısıyım (mahduruyum) 19 luk tarife diye geçtim ama birde ne görüyüm bilmeyerek 119 tarife olmuş nasılmı arıyorsun nasıl oldu diyorsun egitilmiş ve aynı şeyleri ezberleyen kişilerle aynı şeyi konuşuyorsun intetnete girmişsiniz bu faturayı ödedikten sonra sizi bilgilendirecegiz diye ört bas ediyorlar .Bu olay eger 8.1.2011 tarihinde sonuçlanmasa o zaman 205 liraya biraz da ben harcayıp CUMHURİYET SAVCILIGINA şikayet dilekcesi ile müracat edecem ne oluyorsa olsun VE avea denen sahtekar bir şirketin hattını bir daha kullanmıyacam neye mal olursa olsun ……

  8. mustafa SÖNMEZ diyor ki:

    arkadaşlar avea kadar ilgisiz bir operatör görmedim ben, ben bütün operatörlerde kullanıyorum ama avea kadarınıda görmedim sadece faturalarını ödettirmeyi biliyor hizmete gelince biz bu servisleri veremiyoruz sanki bizlere esir muamelesi yapıyorlar .
    ben 3 adet avea numarası aldım ama sorarsanın hangisini kullanabiliyorsunuz diye hiç birisini sorunumu anlatmak için avea coll center’ı aramama rağmen kimsenin umrunda değil benim adıma kararlar veriyorlar sanki ( Aklı olan var ise AVEA kullanmasın ) …
    Nedeni ise arkadaşlar ben bu hatlardan hiç bir türlü verim alamazken AVEA’dan bir şey talebinde bulundu vergileri tarıfıma yansıtmadan hatlarımın kapatılmasını talep ettim ama nafile bizler gibi kerizleri daha çok sömürürler !!!
    VALLA BEN ARTIK AVEA KULLANMIYACAĞIM SAĞLIKLI DÜŞÜNEN KİŞİLERİNDE KULLANMAMASINI İSTERİM
    bütün ” arkadaşlarıma ve müşterilerime ” söylüyorum avea kullanmayın diye onlarada başka bir oparötere geçelim diyorum sagolsunlar beni kırmıyolara
    DİĞER MADUR ARKADAŞLARIMIZA BAKARSAK ASLINDA BU KADAR SAÇMA BİR ŞEYİ YAPMIYACAĞIMIZI BİLİYORUZ AMA BUNU AVEA BİLMİYOR , BU YAZIMI OKUYAN ARKADAŞLARIMADA OPARÖTÖRLERİNİNİ DEĞİŞTİRİN ÇAĞRISI YAPIYORUM ….

  9. mesut alıcı diyor ki:

    benim aboneligimi 150 dk.sı 15 tl idi ben bu ay 180dk.sı 15 tl olan kanpanyaya geçtim ama benim hatıma 300 dk.yüklenmiştir sebebini sormak istiyorum cevap alamadım..eğerki bu gün 16_00ya kadar cevap verilmez ise yasal yollara baş vuracağımı bildiririm

  10. ÜNAY SAKAOĞLU diyor ki:

    İYİ GÜNLER , TAKRİBEN 1 YIL ÖNCE TÜKCELL den AVEA YA GEÇTİM VE AYLIK 15 TL/ 150 DAKİKA PROGRAMINIZ SEÇTİM. KASIM 2010 TARİHİNE DEK HER AY ANLAŞMAMIZDA DA OLDUĞU GİBİ MUNTAZAMAN AYLIK 15 TL. ÖDEDİM VE HİÇ AKSAMA OLMADI ZİRA BU TELEFON ÇOK NADİR KULLANILMAKTADIR. ANCAK 2010 KASIM- ARALIK VE 2011 ARALIK OCAK DÖNEMLERİNDE BİLMEDİĞİM BİR NEDENLE AYLIK KARARLAŞTIRILMIŞ 15 TL YERİNE 28/27 TL. GİBİ ANLAŞMAMIZDA SÖZKONUSU OLMAYAN BİR HESAPLA KARŞILAŞTIM. BU YANLIŞ UYGULAMANIZIN TESTİNİ YAPMAK İÇİN 1 OCAK-25 OCAK 2011 ARASI TELEFONU 3 VEYA 4 DEFA KULLANDIK VE OCAK 2011 İÇİN GELEN FATURADA SANKİ BU AY FULL KULLANMIŞIZ GİBİ YİNE 26.26 TL ÖDEME GELDİ. BU HAKSIZLIK NEDENİYLE BANKAMA VERMİŞ OLDUĞUM ÖDEME TALİMATINI DA İPTAL ETTİM ZİRA BU HAKSIZ UYGULAMANIZ GÜVEN SARSICI OLDU. BANA LÜTFEN 2010 KASIM/ARALIK VE 2011 OCAK DÖNEMLERİNDE NE ZAMAN NE SÜRE İLE HANGİ TELEFONLARI ARADIĞIMA DAİR AÇIKLAMALI VE TAFSİLATLI MAİL GÖNDERİNİZ. BU ABONELİĞİMİZİN DEVAMI İÇİN GEREKLİDİR VE BUNU TÜKETİCİ KORUMA KOMİSYONUMUZ DA TALABETMEKTEDİR. LÜTFEN ACİLEN BU MAİL İ BEKLİYORUM.

  11. HAKAN ÇELEN diyor ki:

    ben hakan celen 5549669972 numaralı jet mobıl modem kullanıcısıydım hattımın ınternet kullanımını ıptal ettırdıgım tarıh 2010/ 12 . ayı ve hattı ıptal ettırdıgım tarıh 06/01/2011 dır bana avea dan hat iptalbılgılendırme mektubu geldı gelen evrakta hattın iptal tarıhı 06/01/2011 daha sonra bana 07/01/2011 ödemelı bır fatura geldi ödedim . 14/02/2011 yanı bugun bana bır fatura daha geldıfatura ödeme tarıhı 07/02/2011 gec geldı otamatık ödeme ödedım 07/02/2011 tarıhlı fatura no 20110241999035 tekrar ıncelenmeye alınması ve bana fazla para  ödettinizi düsünüyorum ayın 22 si hesap kesım tarıhı ama fatura bedelı 43.20 tl dır bugun 14/02/2011 tarıhınde saat 14:55 ve 15:04 arası  antalyadan musterı hızmetlerını aradım saliha adlı bır bayanla muattap oldum ve bana yeterlı cavabı veremedı saliha hanımdan sıkayetcıyım geregını yapmanızı rıca ederım ve benı fatura konusunda bılgılendırmek ıcın 0543 449 49 08 nolu numaradan ulasmanızı rıca edıyorum
    ilginize tesekkur ederım .    HAKAN ÇELEN.

  12. senem diyor ki:

    ben genç avealıyım ama tarifemi degiştirmek istiyorum çünkü bi msj atıgım zaman 1,50 telem gidiyor ve tarifemi mobil ögrenci yapmak istiyorum daha avantajlı , msj 40 kuruş üstelik tele yüklendigi zaman dakika geliyor bana yardımcı olurmusunuz nasıl tarifemi degiştirebilirim….

  13. celal keles diyor ki:

    adıma kayıtlı 5054095894 nolu hazırkartlı hattıaı paket 19 a gecmek ıcın avea ıletısım merkezıne basvurdum kımlık ve adıma kayıtlı bır adet fatura verdım gecıs evrakını ımzaladım.evrakların musterı hızmetlerıne fakslanacagı ve oradan takıp etmem soylendı ıkı defa aradım dosya hazırladık sıze donulecek denıldı 4 -5 gundur haber yok. durumun kısa surede ıncelenmesını ve ıvedı tarafıma bılgı verılmesını temennı edıyorum.

  14. selma kardeş diyor ki:

    yaklaşık 10 aydır aveanın 19 tarifesinden faydalanmaktayım.süresi 6 ay olan bu tarife 1yıl uzatılırsa fiyatın değişmeyeceği ile ilgili yaptığım görüşmede farklı bi tarifeye geçtiğim anda cezası olduğunuda öğrendim fakat son 2 aydır çok yüklü miktarda fatura geliyor ve ben tarifemi değişmek zorunda kalıyorum fakat yinede kurtulamıyorum fatura üstüne fatura geliyor cezasıda hariç

  15. Barış Mühim diyor ki:

    Merhabalar ,

    Avea hattımı yıllardır kullanıyorum , yıllardır soyisim farklı olarak yazıyor buna rağmen faturalarımı ödüyorum. Bir gün alışveriş yaparken herhangi bir fatura istediler , buna istinaden işlemimi gerçekleştiremedim , bununla ilgili mahkemeye versem yapmış ödemeleri geri almak ve hakkımı arasam sonuç ne olur ?

  16. mustafa şahin diyor ki:

    10 kat tl kazan,yukledıgın  cebınde kalsın!tek seferde 10 tl yukle her yone 100 tl 3 gunde hattına  yuklensın.1hafta boyunca hem konus hem mesajlas.27 subat son gun dıye ben hem 100 tl kazanıyım hemıde abonesı oldugum haklarımı kazanmak ıcın 10 tl yerıne 20 tl yukledım benım hattım vodofondu avea ya cevırınce avea bana 600 dakıka werdı her ay 20 tl yuklemem karsılıgında 100 dakıkasını werıyor 6 ay boyunca ben 11000 sms kampanyasınada uyeyım neyse 100 tl bana werıldı ama bana werılen 100 tl yı kullanamadıgım gıbı mesajlarım 11000 smsımden konusmalarımda bedawa dakıkalarımdan gıdıyor 100 tl hala duruyor we benı bu durum cok madur duruma koydu ben bu yanlıslıın bır an once duzeltılmesını we hakkım olan 100 tl yı mesajlarımda konusmalrımda bıran once kullanmak ıstıyorum saygılar

  17. ATİLLA diyor ki:

    15 dakıkadır musterı hızmetlerıne ulasamıyorum hatlarımı ıptal edecegım artık yeter ya

  18. MUTLU BURAK KURT diyor ki:

    selam AVEA YA YENI GECİŞ YAPTIM VE TARIFEM HER YÖNE 400DK 4000 MSJ DAKIKALARIMA ASTIGIM İÇİN ÇOK YUKLU BIR FATURA ILE KARSILASTIM HATTIMI GEÇİŞ YAPTIM ESNADA SURE ASMLARINDA BU DENLI YUKLU BIR FATURA GELECEGINDEN BILGILENDIRILMEMEISTIM BUNA ISTINADEN MUSTERI HIZMETLERINE BILGI VERDIM HATTA AKSET İLETISIM AKTIVASYON MERKEZINE GITTIM BURDA GORDUGUM GORUNTU KARSINDA ADETA ŞOK OLDUM ÇALIŞAN ARKADASLAR KIMLIK FOTOKOPILERI BULUNAN KİŞİLERİN ÜSTÜNE HAT ACTIKLARINI GÖRDÜM BUNUN YASAL OLMADIGINI SUÇ İŞLEDIKLERINI VE ŞİKAYET EDICEGIMI SÖYLEDIM FAKAT FAZLA UMURSAMADILAR ŞİMDİ TURKIYENIN 2 BUYUK OPERATÖRÜNE YAKISIYORMU BU YAPILAN INSANLARIN IYI NIYET VE GUVENLERINI ISTISMAR ETMEKTIR INSANLARI KANDIRMAK VE DOLANDIRICILIKTIR ÜZERLERİNE AÇILAN HATLARDAN HABERSIZ OLARAK INSANLAR YAŞAMLRINI SURDURUYOR EVRAKLARDAKI IMZALAR TAMAMEN ÇALIŞAN ŞAHISLAR TARAFINDAN ATILIYO BUNUNLA ILGILI OLARAK ŞEHIR DISINDA OLDUGUMDAN İSTANBULA DÖNDÜGÜMDE 15,03,2011 TARIHINDE SAVCILIGA SUÇ DUYRUSUNDA BULUNUCAM BU İŞLEMİ YAPAN FİRMA İSE MAHMUT BEY CAD NO14ŞİRİNEVLER BAHÇELİEVLER İST AKSET İLETİŞİM DİR…..KONUYLA ILGILI OLARAK HAKLI OLDUGUNU IDDA EDEN VARSA 0544 953 81 68 NOLU TELDEN BANA ULAŞABILIR

  19. levent kartaler diyor ki:

    avea müşteri hizmetlerini aramaktan bıktım hep 1 basın 2 basın diyor ve işlemlerimi halledemiyorum kamu 300 tarifesine geçeceğim tam 5 kere 444 1 500 aradım lütfen bana müşteri temsilcisi ulaşsın

  20. zeliş diyor ki:

    şu  numaramı aveya taşıdıgın güne lanet olsun diyerek başlıyorum çok sinirliyim benım  telefonum neden kapanıyo biri bunu bana izah etsin sinirliiyim az kaldı numaramı geri hatttıma taşımaya hayır özelikle yapılıyosa varya çok başarılısınz bu konua evam etsın aveadaki yetkililer bu işle kim ugrasıyosa gecen gun avea bayısıne gttim konturlu hatttaa yaparmiş alakası yok faturalıdada yapıyor bunu sinireden deli ettinz beni afffferim  sıze  hayır müşteri servisini arıyorum hic bı halt yok  sikayetımı kıme dıyıcem ben az kaldı turkselliii olmama ne diyim tursellle baglan hayata dedittireceksinz bana saaattt başı neden kesiliyoooooooo acıklama beklıyorummmm

  21. degirmenci diyor ki:

    34tl karşılığında 4gblik avea jet modem internet kullanıyorum ne yazıkki 20defa müşteri hizmetlerini aramama ramen fatura hesap kesim tarihine bir hafta kala kullandığım interneti sorgülamıyıyorum mesaj sorgümaza cevapta alamıyoruz zorla beni kota aşımı yaptırıp yüksek  faturalar ödemek zorunda bırakıyorlar avea jet modem kullanıcılarının dikkatine

  22. aynur koca diyor ki:

    Bende müşteri hizmetleri maduruyum cihaz kampanyasından yararlanmak istemiştim önce yararlanıp yararlanamadığıma dair müşteri hizmetlerini arıyım dedim ilk yetkili kontrol edip alabileceğimi herhangi bir sorunun olmadığını söyledi şeytan bu ertesi gün sen yine ara garanti olsun dedi aradım ikinci yetkili yine kontrol edip alabileceğimi söyledi bende netten avea’nın yetkili bayiisinin telefonu bulup aradım telefonun olduğunu söylediler ayırın hemen geliyorum alamaya dedim bayiiye gittiğimde işlemler sırasında sistemin onay vermediği söylediler bayiiden müsteri hizmetlerini aradım ilk çıkan yetkili sorun olmadığını alabileceğimi söyledi bayii sahibini istedi sonra başka bi yetkili konuştu faturamın son ödeme tarihinden sonraki 8.günde ödendiği için alamayacağımı söyledi üç yetkili sorun yok alabilirsiniz dedi artık nasıl yetkili arkadaşlarsa bunlar resmen dalga geçtiler benimle hiç kimseye tavsiye etmiyorum bu olay başıma yeni geldiği için paylaşmak istedim en kısa sürede hattımı taşımayı düşünüyorum böyle dandik bi firmayla çalışmaktan son derece üzgünüm tekrar yazıyım asla ve asla kimseye tavsiye etmiyorum düşmanıma dahi tavsiye etmiyorum o kadar yani:)

  23. nimet çınar diyor ki:

    ben türksel kamu hattımı avea süper kamuya geçirmek için 1 ay önce avea bayiye baş vurdum onlarda yanlızlıkla sınırsız kamu ya geçirmişler tam 250 tl fazladan ödedim hattım halan sınırsız kamu ne olacak benim halim herkes topu başkasına atıyor

  24. vedat çorbacı diyor ki:

    Ben 20,02,2011 tarihinde avea jet modem aldım. bana 07,03,2011 tarihinde 34,7 tl.fatura geldi.faturanın dönemi 22,01,2011ile22,02,2011 tarihleri arasında.Yani ıntarnete kullanmadıgım bir ay öncenin benden parasını aldılar.3 kere müşteri hizmetlerini aradım bana faturanın kesim tarihi 22,02,2011 oldugunu söylediler yani aldıgım gün. böyle bir saçmalık olabilirmi.benim ödemem gereken 22,02,2011ile22,03,2011 tarihindeki fatura olması gerekli kimse bizi enayi yerine koyamaz.müşteri hizmetlerindekilerle yapmış oldugum konuşmalar ses kayıtlarındada vardır. ben bir an evvel paramın tarafıma iadesini istiyorum.benimde müşteri hakkım var.gereğini yapacagımı bilmenizi isterim. beni kimsenin sinirlendirmeye ve boş yere paramı almaya hakkı yok. Üstelik benim aveada 2 adet hattım var.Bunu size hiç yakıştıramadım .Benim sorunumu bir an evvel çözün.bana oparatörlerin yaptıgı gibi başiınızdan savmayada kalkmayın.biran önce aramanızı bekliyorum

  25. CEMİL ÖZKAN diyor ki:

    üzerime kayıtlı bulunan avea hattıma gprs ve wap hizmeti olmayan bir telefonda kullanıyorum ama malesef bana internet kullanmışsınız diye 190 lira civarında bir fatura geldi neymiş internek kullanmışız bunun teknik olarak yapılması o telefonla mümkün değil müşteri hizmetlerine 4 kez aradım itiraz ettim bana döneceklerini söylediler faturanın son ödeme tarihi geçti halen tık yok avea kadar hantal geç cevap veren bir şirket yok sanırım diğer oparatörler 24 saat içinde geri dönüyorlar malesef 4 adet de avea hattım var nerden aldım bu hatları bilemiyorum kimseye tavsiye etmiyorum fatura ile kandırıyorlar eğer telefon interneti desteklese yanmıştık herhalde çocuklar karıştırmış deyip ödemek zorunda kalacaktık artık bunlara inanmıyorum herkeze örnek olsun iyi araştırın fatura yüksek gelirse saygılarımla

  26. TAYFUN DEMİRTAŞ diyor ki:

    ARKADAŞIM BU AY 425 TL FATURA GELDİ YUHBEEE BEN BU FATURAYI ÖDEMEM HABERİNİZ OLDUN BU KADARDA OLMAZ VE KIMSEYE AVEA TAVSİYE ETMİYORUM
     

    • elif çelik diyor ki:

      benim hattımı servis dışı olmadan habre cermeksiizn kapatıılar ve lütfen bu hatın hemen düzelteilmesiniz istiyourum…ve arkadasalrı bütüün hatlar gecerlilik süresi bitince servisdışı kalmıyormu? türkcel böyle ama 

  27. isa arcan diyor ki:

    TTNET  İN WERDİĞİ  MOBİL İNTERNETMİDİR NEDİR İÇİNDE  AWEA HATTI WAR    1  HAFTA KULLANDIM   600 TL  FATURA  GELDİ  AWEADAN UZAK DURUN  ARKADAŞLAR   FATURALI  HAT ALMAYI  ASLA DÜŞÜNMEYİN    3G MOBİL İNTERNETMİŞ BİLMEM NEYMİŞ SAKIN KULLANMAYIN.. ALDIKLARI PARALAR  HARAM ZIKKIM OLSUN AWEA NIN  

  28. BEYHAN OĞUZ diyor ki:

    Sn. İlgili,
     
    05068554091 nolu telefon müşterinizim. Mailime fatura kopyası geldi fakat ben bu faturada yer alan FATURA ID : BC12011006656116 : “Yurtiçi kullanın : GPRS : 129.77″ talebine itiraz ediyorum.Bu benim kullanımım olmadığı gibi bana da ait değildir. Bu yanlış uygulamanın ivedilikle düzeltilip faturamdan tenzil edilmesini rica ederim.
    Saygılarımla,
    Beyhan OĞUZ

  29. FATMA BİRİNCİBAYRAKDAR diyor ki:

    şafak sezerin oynadığı bağırtılı çağırtılı reklamlardan bebeğim çok korkuyor.yayınlanmasını istemiyoruz.Çok gürültülü,vurdulu kırdılı saçma sapan.Gereğinin yapılmasını rica ederim.

  30. avea mağduru diyor ki:

    BENDE AYNI DERTTEN MUZDARİBİM AVEA DAN NEFRET EDİYORUM BÖYLE YAPARSA MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYAN BİRİ OLMAYACAK İNS….. BUKADAR ŞİKAYETE CEVAP VEREN YOKMU YA HUUUUUUU??? Bİ ÇÖZÜM ÖNERİN LÜTFEN….